ΑΕΚ - Βόλος 4-0: Γκολ και φάσεις (VIDEO)

ΑΕΚ - Βόλος 4-0: Γκολ και φάσεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στόχος της ΑΕΚ ήταν προδιαγεγραμμένος κόντρα στον Βόλο και δεν υπήρχε κανείς που να αμφέβαλε ότι θα τον πετύχαινε. Απλώς χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μισή ώρα αγώνα για να «ξεδιαλύνει το τοπίο» και να δώσει το έναυσμα για έναρξη της φιέστας. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου το σκορ ήταν ήδη 2-0 και όλοι ετοιμάζονταν για τη στέψη. Περίπου 30.000 μέσα στην «Αγιά Σοφιά» και αρκετές χιλιάδες απ΄έξω.

Για να διαμορφωθεί το σκορ έβαλε το… ποδαράκι του ο Στίβεν Τσούμπερ, ο αδιαφιλονίκητος MVP των Play off για την Ένωση. Στο 16΄ από την ασίστ του Χατζισαφί άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33΄ ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος έγραψε το 2-0. Όγδοο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Σέρβο.

Στο 59΄ Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα «έκρυψαν τη μπάλα» και ο Μεξικανός πλάσαρε τον Αυγερινό για το 3-0. Έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ (9 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα. Στο 66΄ ο Ελίασον με «βολίδα» τράνταξε το δοκάρι του Βόλου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σιμάνσκι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον στο 86΄.

ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Γκολ και φάσεις

Δείτε τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο


Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X