ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη (20:30) και την ανατροπή κόντρα στον Δούκα

Επιστροφή στις νίκες με 4άρα η ΑΕΚ - Επικράτησε με 4-1 του Ερμή Ζωγράφου

Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο ...κυνήγι του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν δίνει απόψε στις 20:30 η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που φιλοξενείται στο Κλειστό του Κορυδαλλού από τον ΑΣΕ Δούκα στον 3ο Τελικό του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» μετά και την εντός έδρας ήττα από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να κάνει το πρώτο βήμα προς τη μεγάλη ανατροπή. Η ΑΕΚ βρίσκεται πίσω με 0-2, με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη καλείται από σήμερα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο να κυνηγήσει την πρώτη της νίκη και να επιστρέψει τη σειρά στην έδρα της.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.  Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΠΕΠΠΣ στο YouTube. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ να θέλει πάση θυσία να κλείσει τη σεζόν τουλάχιστον με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X