ΑΕΚ: Ολα έτοιμα για τη φιέστα που θα αφήσει εποχή

ΑΕΚ: Ολα έτοιμα για τη φιέστα που θα αφήσει εποχή
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να οργανώσουν μετά το αυριανό ματς με τον Βόλο μια φαντασμαγορική φιέστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως όλες τις τελευταίες μέρες, μέσα στην ΑΕΚ βρίσκονται σε εξέλιξη δυο παράλληλες, εντελώς διαφορετικές… προετοιμασίες.

Στα Σπάτα ο Ματίας Αλμέιδα, έχοντας απαγορεύσει λέξεις όπως «φιέστα» ή «πρωτάθλημα», προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του αποκλειστικά και μόνο για νίκη επί του Βόλου. Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ στην Opap Arena, γίνονται καθημερινές συσκέψεις και πυρετώδεις προετοιμασίες για την αυριανή μέρα.

Καταρχάς οι συσκέψεις αφορούν την διαχείριση μιας εξαιρετικά δύσκολης συνθήκης, μ’ ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο μέσα, αλλά θα είχε και χιλιάδες κόσμου στο περιβάλλοντα χώρο του. Και αυτό από μόνο του, χρίζει ιδιαίτερης οργάνωσης.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ θεωρούν πως η ομάδα ποδοσφαιρικά θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει κανονικά απονομή μετά την λήξη του ματς και ως εκ τούτου, ενός είδους φιέστα.

Διαβάστε περισσότερα για τις προετοιμασίες της ΑΕΚ για τη φιέστα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X