Κλοπ: «Παραμένουμε ελκυστικός προορισμός για παίκτες»

Κλοπ: «Παραμένουμε ελκυστικός προορισμός για παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ έχει κάνει μία γενικά άσχημη σεζόν αλλά παραμένει ένας ελκυστικός προορισμός για παίχτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ έχει κάνει μία γενικά άσχημη σεζόν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα και χωρίς την παρουσία της στο Champions League τη νέα σεζόν, συνιστά έναν ελκυστικό προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

«Όταν μιλω σε έναν παίκτη, όταν μου επιτρέπεται, μπορείς να συνειδητοποιήσεις αν ενδιαφέρεται. Ξέρουν πως δεν είμαστε 100% στο Champions League. Ναι μεν δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό, όμως όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια.

Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος. Εξακολουθούμε να είμαστε Λίβερπουλ και είμαστε πολύ ελκυστικοί για πολλούς παίκτες. Φυσικά και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα όταν δεν έχουμε το Champions League αλλά δεν με απασχολεί αυτό”, τόνισε ο προπονητής των ρεντς στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, για να προσθέσει:

“Πριν από λίγες εβδομάδες το Champions League ήταν πολύ μακριά για εμάς αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά. Εάν η Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερματίσουν ψηλότερα από εμάς, το αξίζουν. Εμείς κάναμε μία κακή σεζόν και πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα, συμφωνούν».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X