Μπέος: «Ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις, ούτε εγώ θα πάω στον τελικό»

Μπέος: «Ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις, ούτε εγώ θα πάω στον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ο Αχιλλέας Μπέος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε πως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, όπου μάλιστα δεν θα πάει ούτε εκείνος.

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, εκτός και αν αλλάξει ξανά κάτι, όπου στις 24 Μαΐου και θα συγκρουστούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, έκανε γνωστό μέσω των social media πως δεν θα παραστεί στον αγώνα και παράλληλα ζήτησε ουσιαστικά από γνωστούς και φίλους να μην απευθυνθούν σε εκείνον για προσκλήσεις.

«Θα ήθελα να ενημερώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον διοργανώνει η ΕΠΟ που είναι και η μόνη και αποκλειστικά υπεύθυνη για την διάθεση των προσκλήσεων.

Γι αυτό το λόγο, μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου. Αλλωστε ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό του κυπέλλου και θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση», έγραψε σχετικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X