Κλοπ: «Η Λίβερπουλ μπορεί να προσελκύσει παίκτες κι ας μην παίζει στο Champions League»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ μπορεί να προσελκύσει παίκτες κι ας μην παίζει στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως ένα ελκυστικό μέρος για κάθε ποδοσφαιριστή θεωρεί τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ ακόμα και αν δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Λίβερπουλ είχε μία περίεργη και ίσως απογοητευτική χρονιά ενώ το comeback που προσπαθεί να κάνει τον τελευταίο καιρό για να μπει στην τετράδα και να εξασφαλίσει μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, ίσως δεν είναι αρκετό.

Παρόλα αυτά, στόχος της ομάδας είναι να ενισχυθεί το καλοκαίρι με τον Γιούργκεν Κλοπ στη σημερινή του συνέντευξη (12/5) να αναφέρει πως η Λίβερπουλ θεωρείται ως ελκυστικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή, ανεξάρτητα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται.

«Αν μπορώ να μιλήσω με έναν παίκτη, δεν μπορώ να του πω αυτή τη στιγμή αν θα είμαστε στο Champions League της επόμενης περιόδου. Αν μιλάμε ήδη, τότε είναι ξεκάθαρο πως γνωρίζει την υπάρχουχα κατάσταση», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Είναι προφανές ότι πρέπει να είμαστε μέρος του Champions League, να παλεύουμε για τρόπαια. Αν θέλει κάποιος να είναι κομμάτι όλου αυτού, είναι ευπρόσδεκτος. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε τη συμμετοχή μας σε αυτό.

Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με πριν: Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος με μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερη την επόμενη χρονιά. Είναι απλό. Είμαστε ακόμα η Λίβερπουλ και η ομάδα είναι πραγματικά ελκυστική για πολλούς παίκτες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X