Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ποια ημέρα και ώρα θα γίνει!

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ποια ημέρα και ώρα θα γίνει!
Photo Credits: INTIME

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:00.

Μετά από μία… περιπλάναση πολλών εβδομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης -κι όχι μόνο- η ΕΠΟ τα κατάφερε και τελικά θα διεξαχθεί εντός συνόρων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μοναδικό γήπεδο που ήταν σύμφωνο με την προκήρυξη της διοργάνωησης. Κι αυτό είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του γνωστοποίησε πως θα κινούνταν νομικά σε περίπτωση που ο τελικός δεν γινόταν στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό, όπως ανέφερε η προκήρυξη.

Σημειώνεται πως, ο τελικός θα γίνει εν τέλει με τους όρους που είχαν τεθεί εξ αρχής από τις τοπικές αρχές. Δηλαδή χωρίς κόσμο στις κερκίδες και μόνο με έναν περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων. Ο ακριβής αριθμός τους θα ξεκαθαρίσει μετά και τις σχετικές συνεννοήσεις με την Αστυνομία.

Αν για οποιονδήποτε λόγο, μη προβλέψιμο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα γίνει στο Ελμπασάν της Αλβανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θέλησε να υπάρχει εναλλακτική λύση για έδρα του τελικού, φοβούμενη μήπως κάποιοι προβάλλουν εμπόδια για την διεξαγωγή του στο Πανθεσσαλικό.

Το volos.day αποκάλυψε μάλιστα την επιστολή με την οποία ο Αχιλλέας Μπέος αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΠΟ και δέχθηκε να λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο.

Δείτε την επιστολή του Αχιλλέα Μπέου στην ΕΠΟ:

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ποια ημέρα και ώρα θα γίνει!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X