«Η Κρίσταλ Πάλας θετική να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

«Η Κρίσταλ Πάλας θετική να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Νέο δημοσίευμα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας βλέπει θετικά τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδό της.

Εντός της ημέρας αναμένεται η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να καταλήξει στην έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το ζήτημα έχει πάρει… διεθνείς διαστάσεις, καθώς η Ομοσπονδία αναζήτησε γήπεδα και εκτός Ελλάδας, όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη.

Μια από τις πρώτες επιλογές ήταν το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, με την ΕΠΟ να κάνει επαφές τόσο με την Premier League, όσο και με τον σύλλογο του Λονδίνου. Η ημερομηνία του τελικού ήταν ένα ζήτημα λόγω της διαθεσιμότητας του γηπέδου και των υποχρεώσεων της Κρίσταλ Πάλας.

Στη συνέχεια το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε, με την Ομοσπονδία να αναζητά λύσεις εντός Ελλάδας για την έδρα του τελικού, ωστόσο οι περιορισμοί της προκήρυξης, Πανθεσσαλικό ή ΟΑΚΑ, μείωναν τις επιλογές.

Με την ΕΠΟ να έχει στα χέρια της θετικές απαντήσεις από τις ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας, αλλά ο αγγλικός Τύπος επαναφέρει και την επιλογή του Λονδίνου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» αναφέρει ότι «ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας Στιβ Πάρις είναι ανοιχτός στην ιδέα, παρά το υψηλό ρίσκο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ομάδα παίζει εντός έδρας αυτό το Σάββατο τη Μπόρνμουθ και μετά αντιμετωπίζει εκτός τη Φούλαμ την επόμενη εβδομάδα. Θα ολοκληρώσει τη φετινή Premier League εντός έδρας στις 28 Μαΐου».

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρεται στην αναζήτηση της ΕΠΟ για γήπεδο του τελικού στην Αυστραλία και την Κύπρο, αλλά το ενδεχόμενο να γίνει στην Πολωνία.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X