Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στη Γερμανία ο Πούχατς

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στη Γερμανία ο Πούχατς
Photo Credits: INTIME

Ο Πολωνός αριστερός μπακ, Τιμοτέους Πούχατς επιστρέφει στο Βερολίνο για να αγωνιστεί με την Ουνιόν, αφού ήταν δανεικός στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμοτέους Πούχατς ανήκει στην Ουνιόν Βερολίνου μέχρι το 2025 και τον Ιανουάριο ήρθε στη χώρα μας για χάρη του Παναθηναϊκού ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Ο Πολωνός αριστερός μπακ αποκτήθηκε στους «πράσινους» πριν από μερικούς μήνες για να καλύψει το κενό του Κριστιάν Γκάνεα.

Ο 24χρονος στο διάστημα που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα μόλις στα τέσσερα ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε φανέλα βασικού στον Πούχατς.

Πιθανότατα ο Πολωνός αμυντικός θα επιστρέψει για λίγο στο Βερολίνο και στη συνέχεια θα αποχωρήσει εκ νέου για τη Λεχ Πόζναν, η οποία θα κινηθεί για την επιστροφή του στον σύλλογο. Ο Πούχατς είναι «προϊόν» των Ακαδημίων του συλλόγου και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 2017 ως το 2021, πριν πάρει τη μεταγραφή για τους Γερμανούς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X