Ρεάλ Μαδρίτης: Τα μηνύματα των Ντόντσιτς, Βινίσιους κι Αντσελότι για το comeback στη σειρά με Παρτιζάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα μηνύματα των Ντόντσιτς, Βινίσιους κι Αντσελότι για το comeback στη σειρά με Παρτιζάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόιντ γκαρντ των Μάβερικς Λούκα Ντόντσιτς και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχάρησαν την ομάδα μπάσκετ για το κατόρθωμά της.

Αυτό που συνέβη στο WiZink Center στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν θα το θυμούνται οι φίλοι της των Μαδριλένων για πολλά χρόνια. Ένα «βασιλικό» comeback που τρέλανε οπαδούς, πρώην παίκτες και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πάντα «γιορτάζει» τις επιτυχίες της «βασίλισσας» και συνήθως παρακολουθεί τους αγώνες της, έκανε ένα tweet χωρίς να πει ούτε λέξη! Απλά επισύναψε μια φωτογραφία τριών πρώην συμπαικτών του: Σέρχι Ροντρίγκες, Γιούλ και Ρούντι Φερνάντεθ. Αυτοί ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές του κατορθώματος!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ο οποίος γνωρίζει καλά από μετά από comebacks αυτές που έκανε η ποδοσφαιρική ομάδα στο Champions League την περασμένη σεζόν, απόλαυσε το κατόρθωμα από την πρώτη σειρά της WiZink. «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για κάποιον που είναι MADRIDISTA. Πάμε» , έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Και ακόμη και ο προπονητής των «Μερένγκες» Κάρλο Αντσελότι είχε ένα μήνυμα για το μπασκετικό τμήμα. «Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, δεν έχει σημασία: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα παρατάει ποτέ. Συγχαρητήρια» δημοσίευσε ο Ιταλός προπονητής.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X