Γκρίλις: «Στη ρεβάνς στην έδρα μας θα είμαστε ασταμάτητοι»

Γκρίλις: «Στη ρεβάνς στην έδρα μας θα είμαστε ασταμάτητοι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ασταμάτητη στην έδρα της όταν υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Champions League, δήλωσε ο Τζακ Γκρίλις.

Η Σίτι πήρε την ισοπαλία (1-1) στον πρώτο αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα την Τρίτη, όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ισοφάρισε το τέρμα του Βινίσιους με το οποίο είχε προηγηθεί η Ρεάλ.

Οι «Πολίτες» είναι αήττητοι εντός έδρας από τον Νοέμβριο και ελπίζουν να συνεχίσουν και στον δεύτερο αγώνα με τη Ρεάλ στις 17 Μαΐου.

«Στο Etihad, αισθανόμαστε ασταμάτητοι», είπε ο Γκρίλις στο BT Sport. «Ήρθαμε εδώ (στο Μπερναμπέου) για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα μας όταν μένουμε πίσω στο σκορ σε ένα μέρος σαν αυτό. Στον επίλογο, νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαν τις ευκαιρίες τους, είχαμε και εμείς».

Η Σίτι κυνηγά το treble, καθώς είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Γκρίλις είπε ότι η ομάδα έμαθε πολλά μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στους ημιτελικούς του Champions League την περασμένη σεζόν.

«Έχουμε μια νέα ομάδα φέτος, διαφορετικούς παίκτες… Έχουμε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε έμπειρους παίκτες και νέους παγκόσμιας κλάσης», πρόσθεσε ο Άγγλος διεθνής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X