Η αλήθεια του Αραούχο για την ΑΕΚ που δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Η αλήθεια του Αραούχο για την ΑΕΚ που δεν πήρε χαμπάρι κανείς
Photo Credits: INTIME

Τι είχε δηλώσει ο Σέρχιο Αραούχο πριν λίγους μήνες και είχε συζητηθεί αρκετά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το βράδυ της 12ης Μαρτίου. Η ΑΕΚ ζει ένα πικρό βράδυ. Η πρώτη ήττα στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει 1-3 χάρη σε ένα μπλακ άουτ για 20 λεπτά της Ένωσης, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ο ΠΑΟ έτσι προσπερνά στην 1η θέση και αποκτά το απόλυτο αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας…

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρχιο Αραούχο κάνει μία δήλωση που προξενεί εντύπωση και αρνητικές αντιδράσεις και επί της ουσίας της δεν παίρνει χαμπάρι κανείς.

«Μας αρέσει, μέσα σε εισαγωγικά προτιμάμε, να είμαστε στη 2η θέση στο τέλος για δώσουμε τη μάχη που θέλουμε και να βγούμε πρώτοι στο τέλος των πλέι οφ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αραούχο.

Και η ουσία των λεγομένων του… αποδείχθηκε στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ μπήκε με ντεσαβαντάζ 2 βαθμών. Εν τέλει κατάφερε να… ισοφαρίσει και μετά πήγαινε χέρι-χέρι με τον ΠΑΟ που είχε το προβάδισμα. Η ΑΕΚ κυνηγούσε. Της ταίριαζε. Αυτό… έβλεπε ο Αραούχο. Οτι η ομάδα βολεύεται να κυνηγά τον μεγάλο στόχο και όχι τόσο να υπερασπίζεται. Και περίμενε ότι η ΑΕΚ στην κατάλληλη… στροφή θα έκανε την προσπέραση. Έτσι και έγινε. Προτελευταία αγωνιστική και η ΑΕΚ κέρδισε στο Χαριλάου με τον ΠΑΟ να χάνει στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ στο +3 και παίζει πλέον για δύο αποτελέσματα και έστω ένα βαθμό στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον αδιάφορο Βόλο την Κυριακή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X