Κάρντιφ: Θα μηνύσει τη Ναντ για τον Εμιλιάνο Σάλα - Τι ζητεί

Κάρντιφ: Θα μηνύσει τη Ναντ για τον Εμιλιάνο Σάλα - Τι ζητεί
Photo Credits: INTIME

Τη Ναντ για την υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα θα μηνήσει η Κάρντιφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κάρντιφ ετοιμάζεται να λάβει περαιτέρω νομικά μέτρα κατά της Ναντ, αφού το ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε ότι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δεν είχε δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την αξίωσή της για αποζημίωση για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα, ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Ουαλίας.

Το αεροπλάνο με τον Σάλα συνετρίβη στη Μάγχη, σκοτώνοντας τον ίδιο καθώς και τον πιλότο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ταξίδεψε στο Κάρντιφ για την μεταγραφή  ύψους 17 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα της Ligue 1 τον Ιανουάριο του 2019.

Η FIFA είπε στην Κάρντιφ να πληρώσει την πρώτη δόση του ποσού μεταγραφής που είχε συμφωνηθεί πριν από το θάνατο του Σάλα, το οποίο ανερχόταν σε έξι εκατομμύρια ευρώ και τέθηκε σε εμπάργκο μεταγραφών τον Δεκέμβριο, αφού δεν κατέβαλε το ποσό.

Μετά την αποτυχία της προσφυγής της Κάρντιφ στο CAS, πλήρωσε το ποσό μετά το οποίο η FIFA ήρε το εμπάργκο, αλλά ο ουαλικός σύλλογος πήγε στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

«Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο αποφάσισε ότι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την αξίωση της Κάρντιφ Σίτι για αποζημίωση κατά της Ναντ», ανέφερε η ουαλική ομάδα σε ανακοίνωσή της, έχοντας ήδη προετοιμάσει ξεχωριστή νομική αγωγή εναντίον της Ναντ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X