Δίνει 600 εκατ. ευρω τον χρόνο στον Μέσι η Αλ Χιλάλ!

Δυνατά για την απόκτηση του Μέσι και αγγλικές ομάδες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να δώσει 600.000.000 τον χρόνο στον Αργεντινό θρύλο, προκειμένου να τον ντύσει στα χρώματά της.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να προσφέρει… γη και ύδωρ στον Λίο Μέσι για να τον πείσει να αφήσει την Ευρώπη και να πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, αν δεν αλλάξουν δραματικά τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ θέλουν να τον εντάξουν το ρόστερ της ομάδας και τον κάνουν κατά πολύ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία, καθώς του προσφέρουν 600 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Πάντως, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, προτεραιότητα του Μέσι αλλά και της οικογένειάς του παραμένει η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να κάνουν ότι είναι δυνατό για να τον αποκτήσουν ξανά στα blaugrana.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X