Αλ Χιλάλ: «Συμφώνησε με Μέσι Άλμπα και Μπουσκέτς» λένε οι Ισπανοί

Αλ Χιλάλ: «Συμφώνησε με Μέσι Άλμπα και Μπουσκέτς» λένε οι Ισπανοί
Photo Credits: INTIME

Η Άλ Χιλάλ σύμφωνα με μέσα από την Ισπανία έχει συμφωνήσει με Μέσι, Άλμπα και Μπουσκέτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την εκπομπή «Chiringuito» στην Ισπανία, αναφέρεται πως ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ η οποία του προσφέρει 350 εκατομμύρια ετησίως, ενώ αναφέρεται πως θα έχει μαζί του και τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχι Μπουσκέτς.
Τη μεγάλη και διαχρονική κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες από την εκπομπή «Chiringuito» στην Ισπανία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αργεντίνος σούπερσταρ συμφώνησε σε πρόταση που του έγινε από την Αλ Χιλάλ με τις αποδοχές του να πλησιάζουν τα 350 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο. Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Μέσι δε θα πάει μόνος του στην Αραβία, καθώς θα έχει συμπαίκτες μαζί του τον Ζόρντι Άλμπα με τον Σέρχιο Μπουσκέτς, που αναμένεται επίσης να αποχωρήσουν από τη Βαρκελώνη.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από τον Μέσι και την πλευρά του, σε ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί βάζει βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς είναι πολύ πιθανό, ο υποψήφιος νικητής (δύσκολα προς το παρόν θα την πάρει άλλος βάσει των προγνωστικών) της Χρυσής Μπάλας για το 2023, να αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X