ΑΕΚάρα όλα για όλα, απόψε σε «τελικό» για τον τίτλο κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα όλα για όλα, απόψε σε «τελικό» για τον τίτλο κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και θέλει μόνο τη νίκη για να περιμένει απώλεια του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εναν «τελικό» για τον τίτλο δίνει απόψε η ΑΕΚ (21:00, NOVASportsPrime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV), η οποία αντιμετωπίζει τον Αρη στο Χαριλάου και θέλει μόνο τη νίκη για να περιμένει απώλεια του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, ώστε να γίνει… αφεντικό για το πρωτάθλημα.

Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη και σε αυτό το ματς, αλλά και στο επόμενο ματς που ακολουθεί, με το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού είτε σήμερα με τον ΟΣΦΠ εκτός (ξεκινά επίσης στις 21:00), είτε με τον Άρη εντός την τελευταία αγωνιστική και να πάρει το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι στους 76 βαθμούς, στο +10 από τον 3ο Ολυμπιακό και στο +13 από τον 4ο ΠΑΟΚ. Το «πάνω χέρι», ωστόσο, αυτήν στιγμή το έχουν οι «πράσινοι», οι οποίοι -με τα τωρινά δεδομένα- υπερέχουν στην ισοβαθμία λόγω της κατάταξης στην κανονική διάρκεια.

Τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός το Βόλος και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Άρη.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στη Λεωφόρο με τις γνωστές απουσίες των Αραούχο και Σιντιμπέ με τον Ματίας Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος να θυμίσουμε κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και είδε το ματς από την κερκίδα, ενώ σταθερά εκτός είναι ο Αραούχο και ανέτοιμος ο Σιντιμπέ.

Για την 11άδα τώρα… Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, με τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερά, Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, Γιόνσον-Σιμάνσκι ή ένας εκ των δύο με Πινέδα στον άξονα, αριστερά Γκατσίνοβιτς ή Πινέδα, δεξιά Άμραμπατ ή Ελίασον, ενώ ο Τσούμπερ θα είναι πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Το πλάνο του Άρη

Από την άλλη, ο Άρης την προηγούμενη Κυριακή (3/5) επικράτησε 4-2 εντός έδρας επί του Βόλου εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την 5η θέση (50β.) που δίνει εισιτήριο για το Europa Conference League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των Πάλμα (ίωση) και Μπράμπετς (τραυματίας), ενώ εκτός έμειναν σταθερά και οι Μάνου Γκαρθία, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Καρακασίδης. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή ο Φαμπιάνο.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Τόλης Τερζής είναι με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, του Εμπακατά, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού στην τετράδα της άμυνας, οι Ετέμπο, Νταρίντα, Σγούρος στο κέντρο και τριάδα επίθεσης με τους Μανού Γκαρσία, Γκρέι, Πάλμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Οι διαιτητές του Άρης-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς
  • Α’ Βοηθός: Χασάν Κούλα (αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Πολυχρόνη Κωσταρά)
  • Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μεϊντάνας
  • 4ος διαιτητής: Θανάσης Τζήλος
  • VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
  • AVAR: Τρύφων Πετρόπουλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X