Βήμα τίτλου για την Μπάγερν Μονάχου, «διπλό» 1-2 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (VIDEO)

Βήμα τίτλου για την Μπάγερν Μονάχου, «διπλό» 1-2 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την Βρέμη (1-2 την Βέρντερ) και απέχει τρία βήματα από την κατάκτηση του τίτλου.

Αν τελικά το πάρει, θα είναι το πιο αγχωτικό πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό γιατί κάθε νίκη της είναι… ψυχοβγαλτική, γεμάτη αγωνία.

Η Βέρντερ Βρέμης δεν είχε κάποιο εμφανές βαθμολογικό κίνητρο, εντούτοις έβγαλε την ψυχή της Μπάγερν Μονάχου, μέχρι να… παραδοθεί.

Για 62 λεπτά το 0-0 σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετή νευρικότητα. Το 0-1 από τον Γκνάμπρι δεν ήταν προϊόν κάποιας οργανωμένης επίθεσης, αλλά μιας κόντρας που έστρωσε την μπάλα στα πόδια του Γερμανού επιθετικού για το 0-1.

Λίγο αργότερα (72’) ο Σανέ τελείωσε υπέροχα με το αριστερό, την κάθετη μπαλιά του Μαζράουι, αλλά ούτε με το 0-2, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ηρέμησε.

Ένας κεραυνός του Σμιντ (87’) έφερε το 1-2 και μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα, οι Βαυαροί… τα είδαν όλα.

Κάπως έτσι, η Μπάγερν άνοιξε την διαφορά από την Ντόρτμουντ στο +4 (με παιχνίδι περισσότερο) και αν κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Σάλκε (εντός), Λειψία (εντός), Κολωνία (εκτός) θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X