Super League: Δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ ο Ιωνικός (2-2) και θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί

Super League: Δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ ο Ιωνικός (2-2) και θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για τον Ιωνικό κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 2-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στον ΟΦΗ, όμως οι Κρητικοί βρήκαν απαντήσεις και πήραν την ισοπαλία με σκορ 2-2, βάζοντας σε… μπελάδες την ομάδα της Νίκαιας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Έτσι, ο Ιωνικός είναι στο -2 από τη Λαμία και την τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας για να σωθεί και να μείνει στη Super League.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πάταγε καλύτερα από τον Ιωνικό. Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 7ο λεπτό του αγώνα. Ο Μπάκιτς πήρε την κεφαλιά, με τον Χουτεσιώτη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα τεράστια ευκαιρία. Ο Μπάκιτς εκτέλεσε εντυπωσιακά το φάουλ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Κόντρα στην ροή του αγώνα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13΄. Ο Μάντζης μπήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Μασάς από κοντά έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για ανατροπή του Ντίκο από τον Χουτεσιώτη, με τον διαιτητή Γκορτσίλα να δείχνει κίτρινη για θέατρο στον παίκτη του ΟΦΗ.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια, με την επόμενη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους εκ νέου. Ο Μασάς μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μανδά.

Ο ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους άρχισε να πιέζει παραπάνω, προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά αυτό συνέβη στο 45ο λεπτό του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Μπάκιτς με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αντίδρασης στον Χουτεσιώτη.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 52ο λεπτό του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Πασαλίδης πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Φαντιγκά, με τον Γκορτσίλα με την επέμβαση του VAR να δίνει κόκκινη.

Στη συνέχεια, ο Ιωνικός ανέβασε την πίεσή του και απείλησε με τον Μάντζη, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι θα είχαν τελειώσει, ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα ίσα παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες.

Στο 81ο λεπτό του αγώνα ο Ντιφουμά έκανε μια υπέροχη ενέργεια, με τον Ντίκο να παίρνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα.

Στο 86΄ ο Ιωνικός έφτασε μια ανάσα από το 3-2. Ο Ελευθεριάδης τσίμπησε την μπάλα, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα στο 89΄ ο ΟΦΗ πήγε να φέρει τούμπα το ματς. Tελικά το 2-2 παραμένει μέχρι το τέλος.

Κάπως έτσι ο Ιωνικός θέλει μόνο τη νίκη με τη Λαμία στην έδρα του για να σωθεί.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Μασάς, Βαλεριάνος, Μάντζης

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X