Premier League: «Προπόνηση» για τη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει Ρεάλ, επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ και Τσέλσι

Premier League: «Προπόνηση» για τη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει Ρεάλ, επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ και Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι στο «ρελαντί» επικράτησε της Λιντς στο «Έτιχαντ» με 2-1 και έκανε ένα… ξεμούδιασμα ενόψει του πρώτου ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League, στο «Σαντιακό Μπερναμπέου» την ερχόμενη Τρίτη (9/5).

Πρωταγωνιστής ο Ιλκάι Γκουντογκάν με δυο γκολ, ενώ έχασε πέναλτι και δεν κατάφερε να κάνει χατ τρικ. Δέκατο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία είναι στο +4 από την Άρσεναλ σε ίσο αριθμό παιχνιδιών (34).

Επιτέλους νίκη για την Τότεναμ

Τον δρόμο προς τις επιτυχίες θυμήθηκε η Τότεναμ, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές! Η ομάδα του Μέισον φρόντισε να προειδοποιήσει στο 17΄τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά του Ρομέρο που τράνταξε το δοκάρι, προτού τελικά πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον… συνήθη ύποπτο, Χάρι Κέιν. Στο 76΄μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει μια ώρα αρχύτερα την υπόθεση νίκη σε προσπάθεια του Σον, όμως ακόμα κι έτσι άντεξαν έως το τέλος και πήραν το τρίποντο που τους ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ξεμπέρδεψε με την παραμονή η Γουλβς και «φρέναρε» τα όνειρα της Βίλα

Σπουδαία εντός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η Γουλβς η οποία επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα και ανέβηκε στη 13η θέση της Premier League, στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με το τρίποντο αυτό μάλιστα δείχνει να εξασφαλίζει την παραμονή της. Παράλληλα, οι Λύκοι, που συνήλθαν από την εξάρα κόντρα στην Μπράιτον, έβαλαν… φρένο στα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας του Έμερι που πλέον μετρά δύο συνεχόμενες ήττες και έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε με δυνατή κεφαλιά ο Τότι στο 9′, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αλλά να μη φτάνουν στην ισοφάριση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X