Πολύτιμη νίκη η Μίλαν, αγωνία για Λεάο

Πολύτιμη νίκη η Μίλαν, αγωνία για Λεάο
Photo Credits: INTIME

Επικράτησε η Μίλαν της Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρισκόμενη «με την πλάτη στον τοίχο», αναφορικά με το πλασάρισμά της στην τετράδα, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League, η Μίλαν έδειξε χαρακτήρα και νίκησε 2-0 τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο», στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «ροσονέρι» ανέβηκαν προσωρινά τέταρτοι (εν αναμονή του εξίσου κρίσιμου αγώνα, Ρόμα-Ιντερ, που αρχίζει στις 7 μ.μ.), πλησιάζοντας στους τρεις βαθμούς τη σημερινή τους αντίπαλο, όμως ο Στέφανο Πιόλι δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τη νίκη, εξαιτίας του τραυματισμού του Ραφαέλ Λεάο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχώρησε μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης και απομένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ιντερ.

Παρά το σοκ που προκάλεσε η αποχώρηση του Λεάο, η Μίλαν προηγήθηκε λίγο αργότερα (17΄) με τον Μπενασέρ, ενώ στο 29΄ ο Τεό Ερναντέζ πήρε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Μενιάν, έκανε κούρσα 70 μέτρων και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι «λατσιάλι» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και οι περσινοί πρωταθλητές κράτησαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος το πολύτιμο «τρίποντο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X