Ψηφίζουν αναβολή της αγωνιστικής οι ομάδες της Super League, ασκούνται πιέσεις για να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα

Ψηφίζουν αναβολή της αγωνιστικής οι ομάδες της Super League, ασκούνται πιέσεις για να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα
Photo Credits: INTIME

Οι ομάδες της Super League συναινούν στο αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού, υπάρχουν όμως πιέσεις για να γίνει η αγωνιστική… τη Δευτέρα! Άμεσα η ψηφοφορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός επικαλούμενος λόγους ανωτέρας βίας μετά τα 24 κρούσματα κορωνοϊου έχει ζητήσει την αναβολή της 5ης αγωνιστικής των play off και η Λίγκα συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για το μεσημέρι της Κυριακής (7/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Super League αποδέχεται ότι δεν είναι δυνατόν υπό αυτές τις συνθήκες να υπάρξει αύριο αγωνιστική των πλέι οφ.

Ωστόσο ασκούνται πιέσεις αυτή την ώρα σε ομάδες ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό η αγωνιστική, ακόμα και τη Δευτέρα (8/5).

Σε άλλη περίπτωση η αγωνιστική μπορεί να διεξαχθεί την Τετάρτη (10/5) καθώς ειδικά οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του χρόνου δεν θέλουν ούτε να συζητάνε το ενδεχόμενο να τραβήξει περαιτέρω η σεζόν. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί στις 24/5 και όχι αργότερα χρονικά.

Πηγή: Sdna.gr

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X