Η ΕΠΟ αποφάσισε Αγρίνιο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Η ΕΠΟ αποφάσισε Αγρίνιο για τον τελικό του Κυπέλλου!
Photo Credits: INTIME

Στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων υπήρξε διαφωνία από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς «παραβιάζεται η προκήρυξη του Κυπέλλου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Παρασκευή (5/5) συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε τη διεξαγωγή του στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Νωρίτερα άλλωστε είχε υπάρξει η επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον Φώτη Κωστούλα με την οποία ζήτησε επίσημα το γήπεδο της ομάδας για να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να εμφανίζεται θετικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων υπήρξε διαφωνία από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς “παραβιάζεται η προκήρυξη του Κυπέλλου”.

Να αναφέρουμε τέλος ότι όπως αναφέρουν πηγές του Αγρινίου, υπάρχει για την ώρα αρνητική στάση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός.

Πηγή: sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X