Απίστευτο: Ο Ανιγκό σκέφτεται να… ξεκουράσει Χουάνγκ-Μπιέλ με Παναθηναϊκό!

Απίστευτο: Ο Ανιγκό σκέφτεται να… ξεκουράσει Χουάνγκ-Μπιέλ με Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός θα... ξεκουράσει παίκτες στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού τα έδωσε όλα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ολυπμιακός θα… ξεκουράσει τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Πανηγύρισαν την ισοπαλία στην Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα… ξεκούραση για την ομάδα του Πειραιά που φαίνεται να κάνει τη χάρη στους «πράσινους».

Ο βαρύς και ασήκωτος Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να ξεκουράσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο άδειο Καραϊσκάκη την Κυριακή τους Πεπ Μπιέλ και Ιν Μπέομ Χουάνγκ. Τους δύο παίκτες δηλαδή που έχουν παίξει ως βασικοί σχεδόν σε όλα τα ματς φέτος.

Ο Σαμασέκου που ξεκίνησε βασικός με την ΑΕΚ αλλά βγήκε λόγω αλλαγής είναι ξανά υποψήφιος για βασικός. Ο 27χρονος διεθνής χαφ από το Μάλι φέτος με τον Ολυμπιακό έχει 23 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Και όπως εξετάζεται σοβαρά να χριστεί πάλι βασικός το ίδιο ισχύει και για τη διάταξη 4-3-3. Να ξεκινήσει δηλαδή και με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των Θυρών ντέρμπι της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο (λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού).

Η διάταξη του Ολυμπιακού με 4-3-3 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε ως εξής: Τζολάκης στα γκολπόστ, Ντόη με Σωκράτη οι στόπερ, αριστερά Ρέαμπτσιουκ και δεξιά Ροντινέι, κέντρο με Σαμασέκου, Εμβιλά και Κασάμι, άκρα με Φορτούνη και Μασούρα και φορ ο Μπακαμπού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X