«Μαγεμένος», αλλά... γκαντέμης ο Αμερικανός youtuber Εμέκα!

«Μαγεμένος», αλλά... γκαντέμης ο Αμερικανός youtuber Εμέκα!
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός Youtuber, Εμέκα επισκέφθηκε την Ελλάδα και παρακολούθησε από κοντά σπουδαία ντέρμπι, στα οποία όμως δεν έφερε... γούρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την βόλτα του στα ελληνικά γήπεδα παρακολουθώντας αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ συνεχίζει ο Αμερικάνος ΥouΤuber, Εμέκα. Το ενδιαφέρον δε είναι πως είναι αναγνωρίσιμος στην Ελλάδα αφού έχει βρεθεί σε γήπεδα τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Ο Εμέκα συγκεντρώνει χιλιάδες θεάσεις στα βίντεο που δημοσιεύει στο κανάλι του ενώ επίσης πολλά είναι και τα σχόλια από οπαδούς ομάδων οι οποίοι τον παρακολουθούν ή τον έχουν συναναστραφεί. Ο Αμερικανός Youtuber επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στο μπάσκετ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με 81-78.

Επειτα, ο Εμέκα παρέμεινε στην συμπρωτεύουσα για να δει και να ζήσει από κοντά την εμπειρία ενός ντέρμπι και συγκεκριμένα εκείνο μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Μόνο που ο Αμερικανός Youtuber δεν έφερε γούρι στον γηπεδούχο, όπως είχε κάνει για το τμήμα του μπάσκετ των «ασπρόμαυρων», καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 2-1.

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X