Ο Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του - «Για πάντα μαζί με την ΑΕΚ!» (VIDEO)

Ο Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του - «Για πάντα μαζί με την ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την καριέρα του Δημήτρη Μαυροειδή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τεράστια καριέρα του Δημήτρης Μαυροειδή έλαβε τέλος!

Με ένα φοβερό βίντεο η ΚΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον πρώην αρχηγό της ανακοίνωσαν πως αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 38 του χρόνια.

Ο έμπειρος σέντερ δέθηκε ιδιαίτερα με την ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει μαζί της Κύπελλα Ελλάδος, το 2018 και το 2020, αλλά και το Basketball Champions League το 2018, και τόνισε ότι πάντα θα είναι πιστός στην ομάδα. Ακόμα έχει κατακτήσει μια Ευρωλίγκα το 2013 με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι δεν θέλει να τον θυμούνται για τις επιτυχίες, αλλά για το ήθος που πρέσβευε μέσα στο γήπεδο.

Η δήλωση του Μαυροειδή για το τέλος της καριέρας του:

«Ένα ωραίο ταξίδι, μια ωραία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή που ούτε εγώ την ονειρεύτηκα όταν ήμουν μικρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου, που με στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι, για να φτάσω μέσα από όλες τις δυσκολίες, σε όλα αυτά που έκανα αυτά τα χρόνια. Από εκεί και πέρα τους προπονητές μου, τις ομάδες, τους οργανισμούς, τους συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα αυτή η καριέρα, μικρή ή μεγάλη, να μείνει αξιομνημόνευτη όχι για τα κύπελλα, τα ρεκόρ, τις νίκες, τους πόντους, αλλά περισσότερο για τον χαρακτήρα μου, για το ήθος μου και αυτά που πρέσβευα όλα αυτά το χρόνια και προσπαθούσα να περάσω στην ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, σε όλους.

Με την ΑΕΚ το δέσιμό μου ήταν μεγαλύτερο, λόγω της αγάπης του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατάλαβε όλα αυτά που έδινα και έκανα για την ομάδα και τι να θυμηθώ, άπειρες στιγμές, καλές και κακές. Δεν θέλω να φοβούνται, ό,τι και να γίνει, ενώ θα μείνω πιστός σε αυτή και θα είμαι για πάντα ο αρχηγός της».

Το «αντίο» του Δημήτρη Μαυροειδή

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X