Μίλαν: Δεν το... κουνάει ο Λεάο

Μίλαν: Δεν το... κουνάει ο Λεάο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Μιλάνου θα παραμείνει ο Ραφαέλ Λεάο, κααθώς συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “ροσονέρι”.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου συμφώνησε σε όλα με τον πατέρα και ατζέντη του για διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024. Το σχετικό ρεπορτάζ της «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Λεάο έχει αποφασίσει να μείνει στο Μιλάνο και απάντησε αρνητικά στην πρόταση τόσο της Τσέλσι, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος Πορτογάλος σταρ ζήτησε αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που αποδέχθηκε η διοίκηση της Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» διαρρέουν πως έχει υπάρξει οριστική συμφωνία και μάλιστα στο τέλος της σεζόν θα υπογραφεί η συμφωνία για την παραμονή του Λεάο στο Μιλάνο και τα επόμενα χρόνια. Να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας για να συμφωνήσει μαζί του δέχτηκε μα πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την αποχώρησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2018. Στον πορτογαλικό σύλλογο είχε επιδικαστεί αποζημίωση 16,5 εκατ. ευρώ, που με τόκους και προσαυξήσεις φτάνει πλέον στα 20 εκατ. ευρώ. Ετσι ο Λεάο δεν θα πρέπει να αποπληρώσει σταδιακά το συγκεκριμένο χρέος, αλλά θα το αναλάβει η Μίλαν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X