Μπάγερν και Μανέ συμφώνησαν για «διαζύγιο» το καλοκαίρι

Μπάγερν και Μανέ συμφώνησαν για «διαζύγιο» το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Μακριά από το Μόναχο και την Μπάγερν φαντάζει το μέλλον του Σαντιό Μανέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από το Μόναχο φαντάζει το μέλλον του Σαντιό Μανέ, καθώς ο Σενεγαλέζος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν για την αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Σύντομη φαίνεται πως θα αποδειχθεί η θητεία του Σαντιό Μανέ στο «Allianz Arena». Η κατάσταση άλλωστε δεν έχει βελτιωθεί για τον Σενεγαλέζο μετά το επεισόδιο που είχε με τον Λιρόι Σανέ στα αποδυτήρια του «Έτιχαντ» και ο ίδιος παραμένει απομονωμένος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Μπάγερν.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος δε παρατηρείται ένα παρόμοιο μοτίβο, με τον άλλοτε αστέρα της Λίβερπουλ να αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ακόμα και μετά την άφιξη του Τούχελ στην τεχνική ηγεσία.

Και με τα πράγματα να οδεύουν από το κακό στο χειρότερο, η «BILD» αποκαλύπτει πως οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να χωρίσουν τους δρόμους τους το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από μόλις μια σεζόν συνεργασίας!

Ο υψηλός μισθός βέβαια που λαμβάνει ο Μανέ από τη Μπάγερν ενδεχομένως να αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδια των υποψήφιων μνηστήρων που θα θελήσουν να τον αγοράσουν, με ομάδες όπως η Τσέλσι και η Ρόμα να έχουν ακουστεί για την περίπτωσή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X