Κύπελλο Ελλάδος: Πρόταση να γίνει ο τελικός στη Μυτιλήνη!

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόταση να γίνει ο τελικός στη Μυτιλήνη!
Photo Credits: INTIME

Μια... διέξοδο στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ επιχειρεί να δώσει ο δήμαρχος Μυτιλήνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης απέστειλε πρόταση στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Μια… διέξοδο στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ επιχειρεί να δώσει ο δήμαρχος Μυτιλήνης. Ο Στρατής Κύτελης απέστειλε επίσημη πρόταση στην ΕΠΟ, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Δημοτικό Στάδιο χρησιμοποιείται ως έδρα του Αιολικού, που κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2.

Η ενημέρωση του δήμου Μυτιλήνης για την πρόταση στην ΕΠΟ:

«O Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Τελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί μας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X