Η Τσέλσι θέλει Ζάχα, αν δεν ανανεώσει με την Κρίσταλ Πάλας

Η Τσέλσι θέλει Ζάχα, αν δεν ανανεώσει με την Κρίσταλ Πάλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόκτηση του Γουίλφιρντ Ζάχα ως ελεύθερο το καλοκαίρι επιθυμούν στην Τσέλσι, παρότι την Κρίσταλ Πάλας έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον 30χρονο επιθετικό.

Ο Ζάχα ανδρώθηκε στην Κρίσταλ Πάλας στην οποία έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με τους Λονδρέζους να θέλουν να τον κρατήσουν προσφέροντάς του 200.000 ευρώ την εβδομάδα για να ανανεώσει.

Παρ’ όλα αυτά, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού εξετάζει τις προτάσεις που του έχουν έρθει από την Ευρώπη. Νάπολι και Μαρσέιγ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με την Τσέλσι όμως να είναι αυτή που διατηρεί το προβάδισμα για την απόκτησή του. Ρόλο σε αυτό παίζει και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που είναι θαυμαστής του Ζάχα.

Μάλιστα. όταν ο Αργεντινός τεχνικός βρισκόταν στην Τότεναμ είχε προσπαθήσει να φέρει στην ομάδα τον ταλαντούχο επιθετικό.

Βέβαια, αυτό που προέχει για την Τσέλσι είναι οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι, ώστε το ρόστερ να είναι πιο διαχειρίσιμο . Ωστόσο, μια προσθήκη ενός ελεύθερου παίκτη όπως ο Ζάχα φαντάζει ιδανική για τους «μπλε» ειδικότερα μετά και από τα προβλήματα με το financial fair play που τους ταλαιπωρούν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X