ΑΕΚ: Ήττα (4-2) από τον Δούκα στον πρώτο τελικό

ΑΕΚ: «Λύγισε» στα πέναλτι (5-4) από τον Δούκα και έχασε το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ έχασε με 4-2 από τον Δούκα και πάει για το 1-1 στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ από τον Δούκα στο Λαύριο στον πρώτο μεταξύ τους τελικό του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» δεν πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων να προηγηθεί με 1-0 στη σειρά των τελικών. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες με την ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη να προετοιμάζεται πλέον για τον δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Καματερό το Σάββατο με στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των τελικών.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Δούκας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4′. Ο Πέδρο με διαγώνιο σουτ στο 4′ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Δούκας κατάφερε στο 16′ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Βινίσιους μετά από φάση στα καρέ της ΑΕΚ με προβολή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να βρουν και πάλι τα πατήματα τους, να ισορροπήσουν το ματς αλλά είχαν αρκετά θέματα στην άμυνα τα οποία και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Δούκας. Στο 21′ μετά από συνεργασία των Τσίνα και Πέδρο ο τελευταίος με προβολή έκανε το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βινίσιους ανέβασε και άλλο την διαφορά κάνοντας το 4-0. Κάπου εκεί η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει και πάλι στο ματς και κατάφερε να μειώσει σε 4-1 στο 30. Η «Ένωση» κέρδισε πέναλτι και ο Ουέσλει ευστόχησε μειώνοντας την διαφορά. Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν ένα ακόμη γκολ 1’18 πριν την λήξη και πάλι με τον Ουέσλει με το 4-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Δούκας- ΑΕΚ 4-2

Σκόρερ: Πέδρο 4′ 21′, Βινίσιους 16′, 25′, Ουέσλει 30′, 38′

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X