Ο Πέλκας έμεινε ελεύθερος και... γοητεύει κάθε ελληνική ομάδα

Ο Πέλκας έμεινε ελεύθερος και... γοητεύει κάθε ελληνική ομάδα
Photo Credits: INTIME

Η αποδέσμευση του Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε, τα ενδεχόμενα επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα και η προτεραιότητα του εξωτερικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Πέλκας από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι και το τέλος της σεζόν, όμως ο τούρκικος σύλλογος δεν έκανε χρήση του όρου που έδινε το δικαίωμα να ανανεώσει για έναν επιπλέον χρόνο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αγωνίζεται ως δανεικός στη Χαλ, με την οποία μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε 26 συμμετοχές. Το υψηλό συμβόλαιο του 29χρονου χαφ αποτελεί «αγκάθι» για την ομάδα της Αγγλίας κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα γίνει κίνηση για αγορά.

Από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η απόφαση της Φενέρμπαχτσε, οι σειρήνες για τον επαναπατρισμό του Πέλκα «άναψαν κόκκινο», με τα σενάρια να είναι αρκετά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X