Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων για την διαχείριση άγχους στις εξετάσεις για παιδιά Β' και Γ' Λυκείου (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων για την διαχείριση άγχους στις εξετάσεις για παιδιά Β' και Γ' Λυκείου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια υπέροχη πρωτοβουλία από την ΠΑΕ ΑΕΚ που διοργανώνει σεμινάρια διαχείρισης άγχους στις εξετάσεις σε παιδιά της Β' και Γ' Λυκείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της στα Facebook έκανε γνωστή την έναρξη σεμιναρίων με στόχο την καταπολέμηση άγχους στις εξετάσεις για παιδιά που ανήκουν στην ακαδημία της ΑΕΚ. Σε αυτά  τα σεμινάρια θα συμμετέχουν παιδιά Β’ και Γ’ Λυκείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σε μια σειρά δράσεων για το ρόλο που διαδραματίζει η φυσική δραστηριότητα στην ψυχική και σωματική υγεία του κάθε ανθρώπου προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η πρώτη από έναν κύκλο ημερίδων που θα διοργανωθούν, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Μαϊου στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου της OPAP ARENA, με θέμα «Διαχείριση άγχους στην περίοδο των εξετάσεων: Πρακτικές εφαρμογές». Σε αυτήν θα συμμετάσχουν τα παιδιά Β’ & Γ’ Λυκείου της Ακαδημίας μας και θα μιλήσει η κ. Φρόσω Πατσού (Ph.D – Αθλητική Ψυχολόγος ΠΑΕ ΑΕΚ).
Στο σεμινάριο θα αναλυθούν
• Τι είναι άγχος και πώς προκαλείται
• Πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε
• Ο ρόλος του αθλητισμού στη διαχείριση του άγχους
• Πρακτικές συμβουλές για μαθητές
Στο σεμινάριο, εκτός από το θεωρητικό κομμάτι της εισήγησης, θα υπάρξει και workshop με “Τεχνικές Χαλάρωσης”.
Η ημερίδα αυτή αποτελεί την αφετηρία ενός κύκλου τεσσάρων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2024, οι ενότητες των οποίων θα καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ μια θα αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, θα ακολουθήσει και δεύτερος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X