«Παράνοια» τίτλου στη Νάπολη: Οκτώ γιγαντοοθόνες και εισιτήριο 5 ευρώ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

«Παράνοια» τίτλου στη Νάπολη: Οκτώ γιγαντοοθόνες και εισιτήριο 5 ευρώ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»
Photo Credits: INTIME

Έτοιμοι για τη γιορτή τίτλου άπαντες στη Νάπολη ενόψει της αναμέτρησης των «παρτενοπέι» με την Ουντινέζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως δήλωσε την Τρίτη (2/5) ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, οκτώ γιγαντοοθόνες θα στηθούν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε (21:45) που θα γίνει την Πέμπτη (4/5), ενώ θα υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Βέβαια ο τίτλος μπορεί να να κριθεί από αύριο Τετάρτη (3/5), αν και εφόσον η Λάτσιο αποτύχει να νικήσει τη Ρώμη τη Σασουόλο.

Έτσι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της επαρχιακής επιτροπής για την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη στη Νομαρχία της Νάπολης, παρουσία του Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο ασφάλειας ενόψει πιθανής γιορτής του «σκουντέτο» αύριο (3/5) και την Πέμπτη (4/5).

«Ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος. Πάντα ήμουν αλτρουιστής. Το να βγαίνω στο δρόμο και να βλέπω αυτόν τον ενθουσιασμό στον οποίο νομίζω ότι έχω συμβάλει λίγο με κάνει και υπερήφανο, οπότε ζω αυτή τη στιγμή με μεγάλο ενθουσιασμό», είπε ο Ντε Λαουρέντις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X