ΑΕΚ: Η Λιλ στο... παιχνίδι για τον Λιβάι Γκαρσία - Τον «τσέκαρε» στη Λεωφόρο!

ΑΕΚ: Η Λιλ στο... παιχνίδι για τον Λιβάι Γκαρσία - Τον «τσέκαρε» στη Λεωφόρο!
Photo Credits: INTIME

Η Λιλ φαίνεται να έχει απλώσει τα δίχτυα της για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος «μνηστήρας» για τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία επιβεβαιώνοντας, μάλιστα, πως έστειλε την Κυριακή άνθρωπο για να τον παρακολουθήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να αποτελέσει ένα τα πιο «hot» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι. Και το λέμε αυτό, διότι αυξάνονται οι ομάδες που επιβεβαιώνουν ότι τσεκάρουν τον παίκτη.

Νέο όνομα στη λίστα των «μνηστήρων» η Λιλ. Η άλλοτε πρωταθλήτρια Γαλλίας επιβεβαίωσε ότι έστειλε άνθρωπο για να δει τον παίκτη στο πρόσφατο ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως «η ελληνική ομάδα θέλει 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει».

Μάλιστα, όπως γράφτηκε σε εγκυρότατη οπαδική ιστοσελίδα των «λιλουά», ο Λιβάι δεν απασχολεί μόνο τη Λιλ, αλλά και τις Μπορντό, Στουτγκάρδη, Σέλτικ και Σλάβια Πράγας επισημαίνοντας πως αυτές οι ομάδες είχαν scout στο ματς με το «τριφύλλι».

Την ίδια στιγμή πριν από λίγο σε οπαδική εκπομπή της Μονπελιέ επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Λιβάι, αλλά επισημάνθηκε πως δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που αρέσει στους «παλαντίν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X