Ρουμπιάλες: «Ο Μέσι θα γινόταν δεκτός πίσω στη La Liga με ανοιχτές αγκάλες»

Ρουμπιάλες: «Ο Μέσι θα γινόταν δεκτός πίσω στη La Liga με ανοιχτές αγκάλες»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ρουμπιάλες ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε πολύ να έχει τον Λιονέλ Μέσι πίσω στη La Liga την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της RFEF, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε πολύ να έχει τον Λιονέλ Μέσι πίσω στη La Liga την επόμενη σεζόν.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει αντικείμενο έντονων εικασιών, με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, να δηλώνει ότι θεωρεί «πολύ περίπλοκη» μια πιθανή επιστροφή του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, δεν θέλησε να μπει σε συζήτηση για τη σκοπιμότητα να υπογράψει η Μπάρτσα τον Μέσι, αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου πίσω στη La Liga. «Αν επιστρέψει στη LaLiga θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκάλες. Ήμουν τυχερός που έπαιξα απέναντι στον Λέο Μέσι, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τύχη ή κακή τύχη γιατί έπρεπε να τον μαρκάρω και είναι μοναδικός, θεαματικός, φανταστικός παίκτης, αλλά ούτε εγώ θα ασχοληθώ με την πιθανή επιστροφή του», ανέφερε.

«Τελικά, όλοι οι Ισπανοί, αλλά και οι Ισπανοί ποδοσφαιρόφιλοι εκτός της χώρας θέλουν οι καλύτεροι παίκτες να βρίσκονται στο πρωτάθλημά μας. Ό,τι κι αν συμβεί, ο Λέο Μέσι είναι μοναδικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πάντα θα του εύχομαι τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X