Σκάνδαλο δωροδοκίας στο Survivor - Αυτός είναι ο διάσημος παίκτης που… μοιράζει χρήμα (VIDEO)

Σκάνδαλο δωροδοκίας στο Survivor - Αυτός είναι ο διάσημος παίκτης που… μοιράζει χρήμα (VIDEO)

Αν αποδειχθούν οι καταγγελίες, ίσως υπάρχει άμεσα και νέα αποβολή από τον Άγιο Δομίνικο - Η παραγωγή ενημερώθηκε κι εξετάζει όσα έχουν συμβεί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πέρασε το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρώην Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και τα ψέματα που θεωρεί πως λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο κατηγόρησε για… δωροδοκία!

«Έχουν γίνει τραγικά όσο ήμουν στο Survivor αλλά και πριν. Ο Στάθης Σχίζας κι η Κατερίνα Δαλάκα είναι φίλοι μου κι έξω από το παιχνίδι. Δεν είναι ότι γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Φανταστείτε τι ψυχολογικό πόλεμο δέχθηκε αυτός ο άνθρωπος, που ήταν να φτάσει μέχρι το τέλος. Για να πετάξεις τόσα λεφτά και να πεις ότι φεύγω οικειοθελώς, φανταστείτε τι γίνεται εκεί μέσα», δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Δείτε εδώ τη συνέχεια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X