Οφρυδόπουλος: «Χάσαμε από μία φάση» (VIDEO)

Οφρυδόπουλος: «Χάσαμε από μία φάση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Β', Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά τη νέα ήττα με 0-1 από τον ΟΦ Ιεράπετρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εμφάνιση της ΑΕΚ Β’ στο ματς κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (0-1) σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ 3 ο προπονητής της, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

«Από μία φάση χάσαμε το παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’ Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

«Ήμασταν καλύτεροι τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις. Φθάσαμε 10 φορές έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας ήταν κάτω του μετρίου, οπότε δεν μπορείς να βάλεις έτσι γκολ», είπε ακόμη ο Οφρθυδόπουλος.

«Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε, μία αντεπίθεση ένα γκολ ο αντίπαλος, εμείς όλη τη χρονιά έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια από τα λάθη», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’.

«Δεν είναι ικανή η προσπάθεια να δώσει βαθμούς απέναντι σε έμπειρες και ικανές ομάδες», επισήμανε ακόμη ο Οφρυδόπουλος.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την εξέλιξη του Ζίνι. Ο προπονητής της ΑΕΚ Β’ χαρακτήρισε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον νεαρό διεθνή φορ από την Ανγκόλα και μάλιστα τόνισε πως μέσα σε 1,5 μήνα έδειξε ποιος είναι και αμέσως πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα.

Δείτε το βίντεο:


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X