Ξανά απογοήτευση η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) στο «Σεραφείδιο» από τον ΟΦ Ιεράπετρας (VIDEO)

Ξανά απογοήτευση η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) στο «Σεραφείδιο» από τον ΟΦ Ιεράπετρας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κακή εμφάνιση και προβληματική εικόνα για την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, νέα εύκολη ήττα (0-1) από τους Κρητικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ Β’ που έχασε στα Σπάτα με 0-1 του ΟΦ Ιεράπετρας.

Η ΑΕΚ Β’ του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε την κατοχή. Είχε την υπεροχή, αλλά ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλή εστία, την ώρα που οι Κρητικοί σε μία φάση κατάφεραν να βρουν γκολ (63′) και να φύγουν με το τρίποντο από το «Σεραφείδειο».

Διαβάστε πώς μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

Το φιλμ του αγώνα

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρασε το πρώτο 20λεπτο στο «Σεραφείδειο». Η ΑΕΚ Β’ ναι μεν είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να τη μετουσιώσει σε φάσεις, την ώρα που οι Κρητικοί αναζητούσαν τη στιγμή τους στο τρανζίσιον και στη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Έτσι το 0-0 παρέμενε με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν την πρώτη υποψία φάσης στο 27′. Ο Μπότος δεν πρόλαβε να σουτάρει, η μπάλα έφθασε στον Τζούντα Γκαρσία, του οποίου η προσπάθεια βρήκε τα σώματα των αμυνόμενων.

Για να ακολουθήσει η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ Β’ λίγο αργότερα και δη στο 39′. Ήταν η φάση που ξεκίνησε με σέντρα του Γεωργέα, ο Χριστόπουλος βρήκε την μπάλα με προβολή, αλλά δεν δεν μπόρεσε να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα. Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.


Στο β’ ημίχρονο το πρώτο 15λεπτο πέρασε με φάουλ, καθυστερήσεις και τίποτε άλλο. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Και στο 63′ τα δεδομένα άλλαξαν. Σε ανύποπτη στιγμή η ΑΕΚ Β’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μπλανκ Καζάου έκανε ωραία κούρσα από δεξιά. Πέρασε τον Γεωργέα, σέντραρε και ο Μούλερ με ωραίο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Θεοχάρη δίνοντας το προβάδισμα στους Κρητικούς.


Η ΑΕΚ Β’ μούδιασε, αλλά όσο περνούσε η ώρα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Οι «κιτιρνόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να απειλούν με στατικές φάσεις. Στο 88′ ο Μπότος σέρβιρε στον Γιώργο Σταμούλη, του οποίου η κεφαλιά δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τον Κυρίτση να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ εν συνεχεία και πάλι με στατική φάση ο Κοσίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των Κρητικών με το 0-1 να παραμένει.



ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Κάτσικας, Λάτσι, Γεωργέας (81′ Γ. Σταμούλης) Νούλας (46′ Ρουκουνάκης-55′ Παρράς) Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Πιτιλάκος (63′ Κορομηλάς) Μπότος, Απ. Χριστόπουλος (55′ Κοσίδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Τσορνομάζ, Ιτσιος (72′ Καραμπέτσος) Ζήσης, Κατάλντι, Ντέτλερ, Μπλάνκ Καζάου (89′ Κάρδαρης) Μίλερ (82′ Παπαδάκης) Βουό.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γιούργας (ΕΠΣ Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σεραφείμ Γάκος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) Παναγιώτης Τσούκας (ΕΠΣ Aρκαδίας)

4ος: Δημήτρης Χουλιάρας (ΕΠΣ Εύβοιας).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X