Πειρατικές αιχμές

Πειρατικές αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι Πειρατές του ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές
✓ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ! Απέναντι στο πράσινο πλοκάμι του κατεστημένου, τον πάο, που “τον πάει” και τον αβαντάρει σκανδαλωδώς ολόκληρο το σύστημα και το… παρασύστημα, δίνουμε τη Μεγάλη Εκτός Έδρας Μάχη που η έκβασή της θα κρίνει εν πολλοίς το φετινό Τίτλο! Πάμε γερά αετοί, πάμε να τους “πατήσουμε”. Είμαστε Α.Ε.Κ είμαστε οι καλύτεροι αγωνιστικά μα και… ψυχολογικά!!! Πετάμε ψηλά – κατακτάμε τα πάντα!
✓ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για τη ΝΙΚΗΦΟΡΑ 11άδα της Α.Ε.Κ. Την επαναλαμβάνουμε και γι’ αυτό το σπουδαίο ντέρμπι. Ιδού: 1) Ψυχή  2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!
✓Α.Ε.Κ ΜΑΓΕΙΑ!!! Τι ΑΕΚΑΡΑ ήταν αυτή μέσα στο Καραϊσκάκη! Χάρμα ιδέσθαι! Με 3άρα τους τελειώσαμε ΚΑΙ από το Πρωτάθλημα! Με 3άρα αποδείξαμε ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοί αξίζουν την Κούπα! Με 3άρα τιμωρήσαμε τον μέγα απατ-αιώνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Με 3άρα στείλαμε το μήνυμα ότι ΗΡΘΑΜΕ και δεν μας σταματάει πλέον κανείς και τίποτε! Και την ερχόμενη Τετάρτη ΞΑΝΑ! Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί!
✓ Α.Ε.Κ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!! Εκπληκτική η Α.Ε.Κ και με το επίδοξο… χαλιφάτο! Με 4 γκολ μέσα στο Ναό τιμωρήθηκαν καταλλήλως ΚΑΙ οι “γάβροι του βορρά”. Τους χρωστάγαμε πολλά, εξοφλήθηκαν κάμποσα, μα ακόμη οι λογαριασμοί δεν έκλεισαν πλήρως (η 24η Μάη είναι κοντά)! Παράλληλα με την… αποκατάσταση της Ιστορίας, αποστείλαμε, με την 4άρα, το μήνυμα να μην… φαντασιώνονται Κύπελλα κλπ. ΑΕΚΑΡΑ παντού και πάντα κυρίαρχη!
✓ Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Α.Ε.Κ. Σταθερά δίπλα στην Ομάδα ο Κόσμος μας, με πρωτοπόρο το Συνδεσμιακό Κίνημα, έδωσε, με πολλαπλούς τρόπους, και αυτές τις κρίσιμες μέρες τη δική του τεράστια συμβολή στην υπερπροσπάθεια της Ομάδας. Γέμισαν οι δρόμοι, τα ξενοδοχεία, τα γήπεδα, οι πλατείες! Το αποκορύφωμα αναμένεται σε λίγες μέρες με τη ΔΙΠΛΗ ΚΟΥΠΑ! Εκεί θα καεί το πελεκούδι!
✓ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΡΗΜΑΔΙΟ!!! Δεν ήταν που δεν ήταν της προκοπής σαν γήπεδο το Καραϊ-τάβλι, μπουκάρησαν μέσα και οι “επιστήμονες” και το έκαναν γης Μαδιάμ! Και λυόμενο και… καλοκαιρινό! Και εις ανώτερα παιδιά. Την επόμενη ισοπεδώστε το κι αφήστε μόνο τα… τεντόπανα!!!
✓ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! Το νου σας – το νου σας – το νου σας! Στα κοράκια – στα κοράκια – στα κοράκια! Που καιροφυλακτούν να μακελέψουν την Α.Ε.Κ. Θυμηθείτε τι συνέβη τότε στο ματς του πρωταθλήματος στη λεωφόρο. Το “αίμα” της Α.Ε.Κ ακόμη κυλάει από τη σφαγή! Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο.
✓ Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ! Το γήπεδό μας, το Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, το “πυρηνικό όπλο” της Ομάδας της Προσφυγιάς, έπαιξε και παίζει καθοριστικότατο ρόλο στις Επιτυχίες της ΑΕΚΑΡΑΣ! Μέσα στη φυσική του Έδρα, με ποιοτική Ομάδα και με το Λαό του σύμμαχο ο Δικέφαλος Αετός θα κατακτά Τίτλους και Διακρίσεις για πολλά χρόνια. Και μελλοντικά, όχι μόνο στην Ελλάδα! Και όμως, κάποιοι κάποτε δεν ήθελαν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πολέμησαν με χίλια δυο βρόμικα μέσα και άθλιες μεθοδεύσεις. Βέβαια η Ιστορία τους “ξέρασε”, αλλά παρόλα αυτά ορισμένοι εξ’ αυτών χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας το παίζουν πλέον και “τιμητές”. Και δυστυχώς η “επίσημη Α.Ε.Κ” ακόμη να βγάλει “απαγορευτικό”!
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
Πειρατικές αιχμές

 

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Ένα αποτέλεσμα βλέπουμε για την Κυριακή: Μόνο ΝΙΚΗ της Α.Ε.Κ! Κι αυτό επειδή είμαστε ρεαλιστές!
* Με τέτοιο “Λαό – Φύλακα Άγγελο” ΑΕΚΑΡΑ μου, είσαι Πρωταθλήτρια ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα!
* Η μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ είναι ο ελεεινός τρόπος που οι δύο δήθεν “αιώνιοι” αλληλοϋποστηρίζονται. Κι ενώ από παντού σας φτύνουν ρε πρασινοκόκκινοι, εσείς νομίζετε πως βρέχει.
* Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο πιο εντυπωσιακό γήπεδο! Αυτό της Ομάδας της Προσφυγιάς! Άλλωστε οι εντυπώσεις εφευρέθηκαν για να τις κλέβει η Α.Ε.Κ !!!
*  Ε ναι ρε, η Α.Ε.Κ χρειαζόταν έναν “τίγρη” στη μηχανή της. Κι όταν επιτέλους τον απέκτησε αποδείχτηκε ότι αυτός μπορεί να την “απογειώσει”! Εμείς βέβαια τα λέγαμε εκ των προτέρων κι όχι εκ των υστέρων!
* Αν και η χαρά καταλαμβάνει πλέον μεγάλο “ζωτικό χώρο” στην καθημερινότητα των Ενωσιτών, και δικαίως εδώ που τα λέμε, εντούτοις ας είμαστε προσηλωμένοι και στο στόχο – στόχους.
* Εντάξει, το ξεκαλούπωσαν το Καραϊσκάκη. Κι όμως κάτι έλειπε από τη μαγική βραδιά της Κυριακής. Οι… κορνετζήδες! Που “ήσαντε” οι κορνετζήδες ρε σεις ; Λαϊκή διαμαρτυρία χωρίς κορνέ γίνεται; Δε γίνεται!
* Χατζησαφί : υποκλινόμαστε στη μαχητικότητα, την εργατικότητα, το φιλότιμο που συμπυκνώνονται στην αγωνιστική προσωπικότητα αυτού του παιχταρά. Εύγε!
* Στο 7′ το έσκασε το γκολ η ΑΕΚΑΡΑ και τάβλα η θύρα 7. Μια χαρά έκατσαν τα νούμερα. “Διαβολική σύμπτωση” θα λέγαμε!
* Στη “συνταγή” της κυριακάτικης επιτυχίας προσθέστε και λίγο… Χάρη Κοπιτσή!
* Χρόνια πολλά σε όσα αδέρφια μας γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες : “Σλίσκο”, “Λόχα”, “Γιορίκα”, “Κουβανό”, “Μπεκ”, “Χόρχε” και βέβαια στο Γιώργο Μελισσανίδη, τον Γ. Πάντζα και τον αγαπημένο μας Θ(ε)ωμά Μαύρο. Να είστε όλοι σας γεροί, δυνατοί και πάντα μάχιμοι στη ζωή μα και στην ΑΕΚΑΡΑ μας!
* Αναστροφή δεν κάνατε και… ήττα φάγατε!
* “Παστέλωμα” : ο Μάνταλος! Εγγυημένο!!!
* Οι άλλοι στον Περαία σαλτάρησαν μέσα στο γήπεδο μέχρι και με… σκάλες. Όλοι τους επιστήμονες…  ακαδημαϊκοί, προφεσόροι, με ντοκτορά… στη μπούκα!
* Την επόμενη της μεγάλης νίκης παραδομένοι όλοι μας στο ντελίριο του ενθουσιασμού, αμελήσαμε κατά κάποιο τρόπο μία πολύ σημαντική επέτειο : αυτή του θανάτου του ιδρυτή της Α.Ε.Κ Κωνσταντίνου Σπανούδη. 24 Απριλίου του 1941 έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός ηγέτης της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, τρεις μέρες προτού μπουν οι γερμανοί ναζί στην Αθήνα, λέγοντας μάλιστα: “Αυτό δεν θα αντέξω να το δω”. Και δεν το άντεξε. Αιωνία η σεβαστή του μνήμη!
* “No politica” ; Δεν περνάει στο λαό της Α.Ε.Κ το συστημικό κουτόχορτο. Οι ενωσίτες δεν είναι χάπατα.
* Την πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγο κάποιοι πρωτοπόροι εργάτες έδωσαν το αίμα τους για το εργασιακό 8ωρο, για μια πιο ανθρώπινη ζωή και δικαιότερη κοινωνία. Ένας απ’ αυτούς ο Αύγουστος Σπάις είπε μπροστά στην κρεμάλα: «Θα έρθει κάποτε ο καιρός που η σιωπή του θανάτου μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές μας που στραγγαλίζετε εδώ σήμερα»! Κι έτσι έγινε.
* Ελλάδα, Πρωτομαγιά 1944: 200 παλικάρια, ανθός του λαού, εκτελούνται από τους ναζί κατακτητές στην Καισαριανή. Δείτε τη σχετική (φοβερή) ταινία “Το τελευταίο σημείωμα”!
* Τα “ξαδέρφια” του βορρά ήρθαν για μαλλί και έφυγαν γουλί! Νέο κούρεμα στις 24!
* Κάποιοι έχουν προφητεύσει, ήδη, την επικείμενη έλευση του νέου μεσσία στο λιμάνι. Για την κλωνοποίηση του Σαλιαρέλη μιλάμε…
* Δεσποινάκι ήρθες και μοσχοβόλησε Άνοιξη!
* Καλά κουμάσια κι αυτά της Φίμπα. Όπου δουν πολύ χρήμα μεταβάλλονται σε…  προσκυνητές!
* Προμήθειες σε μπύρες ετοιμάζει το Club ενόψει της κατάκτησης του Νταμπλ. Γι’ αυτό το λόγο θα  “επιστρατευτούν” αυτοκίνητα, μηχανές, βαν και… βαγόνια!!! Και βέβαια το “πειρατικό προλεταριάτο” στη μεταφορά!
* 1η Μάη : δεν είναι αργία, είναι Απεργία!
* Ρουφιάνοι, γλείφτες, οσφυοκάμπτες, ουσττττ.
* Σεβασμό στην Προσφυγιά!
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

 

A.E.K ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X