ΑΕΚ: Για πραγματικό ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για Πινέδα λένε σε Αργεντινή και Μεξικό

ΑΕΚ: Για πραγματικό ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για Πινέδα λένε σε Αργεντινή και Μεξικό
Photo Credits: INTIME

Για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Ορμπελίν Πινέδα που μπορεί να μετουσιωθεί και σε πρόταση, κάνουν λόγο σε Αργεντινή και Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… κόλπο της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα βάζουν τη Ρίβερ Πλέιτ αργεντίνικα και μεξικάνικα Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «One Football» που φιλοξένησε και το «90min» και το οποίο τόνισε αρχικά την πρόθεση της ΑΕΚ να μονιμοποιήσει την παρουσία του Μεξικανού χαφ στις τάξεις της, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στο ενδιαφέρον των «εκατομμυριούχων».

«Ο ελληνικός σύλλογος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο όμως, γιατί η Θέλτα θέλει να ανεβάσει την τιμή του μετά τη σπουδαία χρονιά που κάνει. Πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά της Ρίβερ Πλέιτ και πως θα μπορούσαν κάλλιστα να υποβάλουν προσφορά για τις υπηρεσίες του Ορμπελίν», υπογράμμισε αρχικά.

Εν συνεχεία, το εν λόγω δημοσίευμα βάζει στην εξίσωση και τον… Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει διατελέσει στην αργεντίνικη ομάδα και ως παίκτης και ως προπονητής. Μάλλον, ανορθόδοξα βέβαια, μιας και ο «Πελάδο» θα ενεργήσει φυσικά για λογαριασμό της «Ένωσης». «Ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να κάνει εξαιρετικές συστάσεις στη Ρίβερ Πλέιτ για τον ποδοσφαιριστή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X