Βούλγαρης: «Αν πιστεύουν ότι το ηχητικό είναι κατασκευασμένο, ας με μηνύσουν!»

Βούλγαρης: «Αν πιστεύουν ότι το ηχητικό είναι κατασκευασμένο, ας με μηνύσουν!»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης αντέδρασε στα όσα λέει η πλευρά του Πολωνού διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι τρεις εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην αντικατάσταση του στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας πως το ηχητικό το οποίο βγήκε στην δημοσιότητα είναι… κατασκευασμένο.

Ο δημοσιογράφος του enwsi.gr και εκδότης του «Δικέφαλος Αετός» Σταμάτης Βούλγαρης ο οποίος ήταν εκείνος που έβγαλε στο «φως» το ηχητικό απάντησε στους Πολωνούς πως αν θέλουν να τον κατηγορήσουν πως κατεσκεύασε το ηχητικό μπορούν να του κάνουν μήνυση.

Το μέσο το οποίο έκανε ένα εκτενές θέμα για την κατάσταση με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη μίλησε και με τον Σταμάτη Βούλγαρης ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ηχητικό στο οποίο ακούγονται οι Πολωνοί να βρίζουν και να επιτίθενται στους δύο Έλληνες.

Το Sport.pl μίλησε με τον Σταμάτη Βούλγαρη και όπως γράφει το πωλονικό μέσο: «Τον ρωτάμε πού βρήκε το βίντεο; και εκείνος απάντησε «Μου το έδωσε ένας φίλος που βρισκόταν την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο». Ο ίδιος δεν θέλει να πει αν ήταν ένας από τους οπαδούς που πετούσαν με το αεροπλάνο. Ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι κανείς δεν παρενέβη στο αρχείο και ότι ο ίδιος ανέβασε αυτό που πήρε στο διαδίκτυο. Η υπόθεση ερευνάται, αν προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο θα είχα προβλήματα, άλλωστε δεν θα ρίσκαρα τη φήμη μου. Κανείς δεν το πείραξε. Αν κάποιος θέλει να με κατηγορήσει για κάτι, ας με μηνύσει”, προσθέτει.

Οι Πολωνοί δικαστές μιλούν για ελληνικές προκλήσεις, βγάζοντας τις δηλώσεις τους από το πλαίσιο και παραποιώντας το περιεχόμενο που παρουσιάζεται. Ερωτηθείς τι συνέβαινε πριν από το δημοσιευμένο απόσπασμα, ο Βούλγαρης απαντά «Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή ήταν η γραμμή άμυνας από τη στιγμή που οι διαιτητές συνειδητοποίησαν στο αεροπλάνο ότι οι επιβάτες που κάθονταν πίσω τους καταλάβαιναν πολωνικά όταν μιλούσαν για τον αγώνα που ακολουθεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, το οποίο αποτελεί επίσης σημαντικό κομμάτι της ιστορίας», λέει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X