Ο Ρατσκόφσκι παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου - «Κατασκευασμένο το ηχητικό, δεν ξέρω το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού»

Ο Ρατσκόφσκι παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου - «Κατασκευασμένο το ηχητικό, δεν ξέρω το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού»

«Το ηχητικό δημιουργήθηκε για για να με συκοφαντήσουν» λέει ο προκλητικός Πάβελ Ρατσκόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι τρεις εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην αντικατάσταση του στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο 39χρονος ρέφερι μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl, αμφισβήτησε την ποιότητα του ηχητικού ντοκουμέντου στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου διαπληκτίζονταν με δύο Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους.

«Το ηχητικό δημιουργήθηκε για για να με συκοφαντήσουν προκαλώντας χειραγώγηση. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι που είναι κατασκευασμένο. Σε φτύνουν στο πρόσωπο, σε προκαλούν βρίζοντας την οικογένεια σου και σε σπρώχνουν καταγράφοντας τότε τη συνομιλία».

Ο Ρατσκόφσκι παράλληλα διέψευσε πως κατά την διάρκεια της πτήσης για Αθήνα αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

« Για τη Λεχ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν έγινε καμία κουβέντα, δεν ξέρω καν το όνομά του. Κατά τη διάρκεια τέτοιων πτήσεων, ο καθένας ασχολείται με τον εαυτό του, πράγματα για τα οποία δεν έχει χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το να μιλάω για το τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα είναι το τελευταίο πράγμα που θα μου ερχόταν στο μυαλό», είπε.

Μάλιστα πρόσθεσε πως «Κατά τη διάρκεια της πτήσης διάβαζα επίσης ένα βιβλίο, προσπαθούσα να παρακολουθήσω μια ταινία και θυμάμαι ότι ένα από τα ακουστικά μου έπεσε ανάμεσα στα καθίσματα και πριν τα τρία τέταρτα της πτήσης με την αεροσυνοδό προσπαθούσαμε να το βγάλουμε ανάμεσα από τα καθίσματα. Ένας άλλος συνάδελφος ήταν κρυωμένος και φρόντιζε επίσης τον εαυτό του, ένας άλλος καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου στην οικονομική θέση».

Η απάντηση του Σταμάτη Βούλγαρη

Το μέσο το οποίο έκανε ένα εκτενές θέμα για την κατάσταση με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη μίλησε και με τον Σταμάτη Βούλγαρης ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ηχητικό στο οποίο ακούγονται οι Πολωνοί να βρίζουν και να επιτίθενται στους δύο Έλληνες.

Το Sport.pl μίλησε με τον Σταμάτη Βούλγαρη και όπως γράφει το πωλονικό μέσο: «Τον ρωτάμε πού βρήκε το βίντεο; και εκείνος απάντησε «Μου το έδωσε ένας φίλος που βρισκόταν την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο». Ο ίδιος δεν θέλει να πει αν ήταν ένας από τους οπαδούς που πετούσαν με το αεροπλάνο. Ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι κανείς δεν παρενέβη στο αρχείο και ότι ο ίδιος ανέβασε αυτό που πήρε στο διαδίκτυο. Η υπόθεση ερευνάται, αν προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο θα είχα προβλήματα, άλλωστε δεν θα ρίσκαρα τη φήμη μου. Κανείς δεν το πείραξε. Αν κάποιος θέλει να με κατηγορήσει για κάτι, ας με μηνύσει”, προσθέτει.

Οι Πολωνοί δικαστές μιλούν για ελληνικές προκλήσεις, βγάζοντας τις δηλώσεις τους από το πλαίσιο και παραποιώντας το περιεχόμενο που παρουσιάζεται. Ερωτηθείς τι συνέβαινε πριν από το δημοσιευμένο απόσπασμα, ο Βούλγαρης απαντά «Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή ήταν η γραμμή άμυνας από τη στιγμή που οι διαιτητές συνειδητοποίησαν στο αεροπλάνο ότι οι επιβάτες που κάθονταν πίσω τους καταλάβαιναν πολωνικά όταν μιλούσαν για τον αγώνα που ακολουθεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, το οποίο αποτελεί επίσης σημαντικό κομμάτι της ιστορίας», λέει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X