Βασσάρας στη Ρουμανία: «Δώστε μου 20.000 ευρώ τον μήνα και θα μιλάω συχνότερα»!

Βασσάρας στη Ρουμανία: «Δώστε μου 20.000 ευρώ τον μήνα και θα μιλάω συχνότερα»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Ρουμανίας, Κύρος Βασσάρας.

Ο άλλοτε κορυφαίος Έλληνας ρέφερι, που τα τελευταία χρόνια είναι ο επικεφαλής της ρουμανικής διαιτησίας, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της χώρας, αναλύοντας μεταξύ άλλων φάσεις από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “gsp.ro”, ο Βασάρας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του εν λόγω μέσου “Γιατί δεν κάνετε πιο συχνά συνεντεύξεις Τύπου, για να μην κρατούν τρεις ώρες;”, με τον ίδιο να απαντάει:

«Δώστε μου 20.000 ευρώ τον μήνα. Βρείτε μου έναν σπόνσορα για τις συνεντεύξεις Τύπου και θα τις κάνω σε μηνιαία βάση. Πρέπει να εξηγώ στους διαιτητές τι κάνουν λάθος, δεν χρειάζεται να σας δίνω εξηγήσεις. Δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω εξηγήσεις στον κόσμο».

Ακολούθως ένας δημοσιογράφος είπε στον Κύρο Βασσάρα πως: «Δεν απευθύνεστε σε εμάς αλλά στον κόσμο» κι εκείνος επανέλαβε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα: «Αν μου δώσετε 20.000 ευρώ τον μήνα θα μιλάω πιο συχνά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X