Τι έκανε ο άνθρωπος: Αδιανόητη ασίστ του Ίσακ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (VIDEO)

Τι έκανε ο άνθρωπος: Αδιανόητη ασίστ του Ίσακ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Ίσακ, έδωσε ίσως την ασίστ της σεζόν στην εκτός έδρας νίκη της Νιούκαστλ επί της Έβερτον, αφού πέρασε σχεδόν όποιον βρήκε μπροστά του πριν πασάρει τελικώς στον Μέρφι για να κάνει το 1-4.

Οι «Καρακάξες» βρίσκονται πλέον και με το ενάμισυ πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τις δύο σερί νίκες με ευρύ σκορ που πέτυχαν κόντρα σε Τότεναμ και Έβερτον.

Μετά το 6-1 της Κυριακής επί των σπιρουνιών, η Νιούκαστλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», με το τελικό 1-4, να αποτυπώνει πληρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τον Ίσακ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Σουηδός, πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 74΄ και μόλις επτά λετπά αργότερα, ξεκίνησε ένα «σλάλομ» από το ύψος της μεσαίας γραμμής, χωρίς να μπορέσει κάποιος να τον ανακόψει και αφού έκανε γιο-γιο την άμυνα της Έβερτον, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μέρφι, σε μία από τις ωραιότερες φάσεις της Premier League για φέτος.

Δείτε εδώ την ασίστ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X