Ξένοι παίκτες για το Ρεάλ-Παρτιζάν: «Μήπως να μην πάνε στο Βελιγράδι;»-Το σχόλιο του Κάνααν

Ξένοι παίκτες για το Ρεάλ-Παρτιζάν: «Μήπως να μην πάνε στο Βελιγράδι;»-Το σχόλιο του Κάνααν
Photo Credits: INTIME

Οι συμπλοκές στο Ρεάλ-Παρτιζάν προκάλεσαν τα σχόλια πολλών παικτών στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά σχόλια προκάλεσαν στα social media οι σοβαρές συμπλοκές μεταξύ παικτών της Ρεάλ και της Παρτιζάν στον δεύτερο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας.

Ο Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού έγραψε στο Twitter: «Το ματς Ρεάλ-Παρτιζάν είναι τρελός. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν τιμωρίες. Μπορεί να γίνει ενδιαφέρον αν μοιράσουν ποινές».

«Προσεύχομαι η Ρεάλ να φτάσει στη Σερβία με αστυνομική συνοδεία. Προσεύχομαι για τους παίκτες τους που θα μπουν στο γήπεδο της Παρτιζάν», ανέφερε ο Ντίλαν Ένις της Γαλατάσαραϊ.

«Όταν έρθει η Ρεάλ στη Σερβία, καλύτερα οι παίκτες της να μην βγουν από το ξενοδοχείο», τόνισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ της Καρσίγιακα.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν της Εφές σχολίασε πως «… δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θέλουν οι παίκτες της Ρεάλ να πάνε στο Βελιγράδι».

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εκτιμά πως η Ρεάλ θα ασκήσει πιέσεις για να γίνουν τα ματς στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο. «Δεν θα μου έκανε έκπληξη η Ρεάλ να προσπαθήσει να γίνουν τα παιχνίδια στο Βελιγράδι κεκλεισμένων των θυρών. Αν ήμουν Παρτιζάν, δεν θα δεχόμουν να παίξω χωρίς τον κόσμο μου. Θα έχει ενδιαφέρον», έγραψε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X