Οργισμένη απάντηση Πάντερ: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, σκάστε»!

Οργισμένη απάντηση Πάντερ: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, σκάστε»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Πάντερ με ανάρτησή του στα social media πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του ματς της Παρτιζάν κόντρα στη Ρεάλ, τονίζοντας πως τίποτα δεν ξεκίνησε από τον ίδιο.

«Εγώ δεν άρχισα τίποτα. Σκάστε!», ανέφερε στο Twitter o Αμερικανός άσος σε απάντηση δημοσιεύματος του «sportando», με τον συμπαίκτη του Τζέιμς Νάναλι να απαντά: «Ακριβώς, ψαρεύουν κλικ όπως πάντα».

Ξεκάθαρη θέση μάλιστα στο θέμα πήραν και οι Κέντρικ Πέρι και Μάλκολμ Ντιλέινι, που συμπλήρωσαν: «Ας είμαστε ρεαλιστές, ένας παίκτης τα άρχισε όλα» και «Ο Γιουλ τα άρχισε όλα. Δεν με εκπλήσσει που έβαλαν τέτοιον τίτλο», αντίστοιχα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια live που έκανε ο Νάναλι στα social media λίγο πριν την επιστροφή της Παρτιζάν στη Σερβία, ανέφερε: «Αυτό που έγινε ήταν τρελό! Θέλω οι φίλαθλοί μας να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Θέλουμε την ενέργειά τους για το τρίτο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα. Ξέρω πως έχετε πολλές απορίες, αλλά το βίντεο τα λέει όλα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X