Ο Τσατάλης ξεφτιλίζει την «απαταιώνια» συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Το θέμα είναι εάν μαγειρεύεται κάτι, εννοείται υπέρ της ΑΕΚ βέβαια...»

Ο Τσατάλης ξεφτιλίζει την «απαταιώνια» συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Το θέμα είναι εάν μαγειρεύεται κάτι, εννοείται υπέρ της ΑΕΚ βέβαια...»
Photo Credits: INTIME

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης για τη συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Λάβρος» ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, στα social media, καθώς αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι elite διαιτητής αρνείται να έρθει στη χώρα μας για να σφυρίξει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσατάλης αναφέρεται στα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, με την εισβολή των οπαδών και τις… μπάλες του Μαρινάκη.

Η ανάρτηση του Τσατάλη

«Το θέμα λοιπόν όπως ακούμε και σήμερα το πρωί, δεν είναι πως μετά την εισβολή, τις μπάλες, τα χτυπήματα στα γεννητικά όργανα και την απόδοση του χαρακτηρισμού «στημένος» σε έναν Elite διαιτητή, ένας άλλος Elite διαιτητής αρνείται όπως φαίνεται να έρθει τελικά σε ένα κρίσιμο ντέρμπι στην Ελλάδα. Το θέμα είναι αν «μαγειρεύεται» κάτι, εννοείται υπέρ της ΑΕΚ βέβαια. Οι λέξεις «Ολυμπιακός», «Καραϊσκάκη», εννοείται πουθενά.

Η ΑΕΚ σίγουρα είναι που θα κάνει κάτι ύποπτο και κάτι μαγειρεύει. Τίποτε άλλο δεν έχει συμβεί ικανό να προκαλέσει πρόβλημα. Όλα καλά κατά τα άλλα…»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X