Δίκη Άλκη Καμπανού: Ομολόγησε τη δολοφονία ο 2ος κατηγορούμενος - «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Θεσσαλονίκη – Δίκη Άλκη Καμπανού: «Το τραύμα ήταν σαν αυτά που γίνονται στην φυλακή, τύπου δεν θέλουμε να σου κάνουμε κακό, αλλά έχε το νου σου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κατά την κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος κατηγορούμενος για το θάνατο του 19χρονου.

«Από την αρχή παραδέχθηκα την επίθεση σε βάρος του Άλκη και σε βάρος των άλλων παιδιών μέσα από τη φυλακή συνειδητοποίησα το κακό που προξένησα», είπε αρχικά ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρει το “theopinion.gr”.

«Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω μακάρι να είχα πάει εγώ τη θέση του Άλκη. Εγώ είμαι αυτός που χτύπησε τον Άλκη στο πόδι. Ήταν μια σκιά που δε τη θυμάμαι. Το συνειδητοποίησα τις τελευταίες 3 εβδομάδες ακούγοντας τους ιατροδικαστές», συνέχισε ο ίδιος.

«Την άλλη μέρα έμαθα ότι έφυγε ένα παιδί και σοκαρίστηκα. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν το θυμόμουν καθαρά στο μυαλό μου. Έχω ακόμη αμφιβολίες αλλά σε συζήτηση με τους δικηγόρους και ιατροδικαστές μου εξήγαγαν κάποια πράγματα. Είμαι πεπεισμένος πως έγινε από εμένα».

«Θέλω και πρέπει να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια και την αδελφή του Άλκη».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X