Ο μαθητής που θέλει να ξεπεράσει το δάσκαλο

Ο μαθητής που θέλει να ξεπεράσει το δάσκαλο
Photo Credits: INTIME

Αρτέτα και Γκουαρδιόλα κοντράρονται απόψε (26/4 22:00) στο ντέρμπι με φόντο το πρωτάθλημα κι ο μαθητής θέλει σίγουρα να βάλει τα «γυαλιά» στον πρώην μέντορά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την Σίτι στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής της Premier League που πολύ πιθανό να κρίνει και τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Ο Μικέλ Αρτέτα καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώην δάσκαλό του, ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του μέχρι τώρα. Ο τεχνικός της Άρσεναλ έχει καταφέρει να χτίσει την ομάδα της καρδιάς του απ’ το μηδέν και για πρώτη φορά μετά το 2004 και την ομάδα των Invisibles φλερτάρει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 75 βαθμούς αλλά έχουν δύο ματς περισσότερα απ’ την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έχει 70 βαθμούς και βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Η Άρσεναλ ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικρατήσει της Σίτι στο πρωτάθλημα απ’ όταν ανέλαβε τα ηνία ο Πεπ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X