Εμφανίστηκε ο viral «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς – «Το σύστημα αφορά περίπου 6.000 γυναίκες» (VIDEO)

Εμφανίστηκε ο viral «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς – «Το σύστημα αφορά περίπου 6.000 γυναίκες» (VIDEO)

Εμφανίστηκε ο viral «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγο καιρό το TikTok γέμισε ηχητικά μηνύματα ενός χρήστης, που χρησιμοποιεί το όνομα «Σταύρος Γεωργάς».

Ο χρήστης που χαρακτηρίστηκε «γύπας» από τα social media, καθώς έστελνε το ίδιο μήνυμα σε εκατοντάδες γυναίκες, έκανε την εμφάνισή του.

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα . Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά. Βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες. Με το 60 % των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου (στα οποία λέω) “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα που λένε “Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X